GAMIATRICOS COM

Elemente de hidraulică

Elementele de hidraulică se utilizează în circuitul de alimentare al stâlpilor hidraulici de la susținerea individuală și în circuitul de alimentare al cilindrilor hidraulici de comandă și forța de la complexele mecanizate.

Elementele de hidraulică sunt folosite pentru conducerea fluidului de lucru sub presiune între susra, aparatura de comandă și elementele de execuție.

Elementele de cuplare rapidă fac parte din categoria produselor consumabile care sunt indis[ensabile desfășurării activității de exploatare prin metode mecanizate.

Ele pot fi de tip : inele “O” , mufa , niplu ,manșon, robinet.

Instalația hidraulică de comandă permite acționarea și protecția stâlpilor și cilindrilor hidraulici care asigura realizarea funcției portante și respectiv acționarea dispozitivelor mecanice din componența secțiilor de linie prin intermediul cilindrilor hidraulici.

Comanda elementelor portante și a clinidrilor hidraulici se face cu distribuitor modular fără reținerea presiunii, reținerea poziției realizându-se cu ajutorul supapelor deblocabile (lacatelor hidraulice).

Pentru realizarea funcțiilor amintite , instalația hidraulică de comandă este formată din distribuitoare modulare , supape de sens comandate , indicatoare de presiune, supape de sens, supape de selectare , robinete , filtre , furtunuri de înaltă presiune și diverse racorduri de tip Steko.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Start typing and press Enter to search