GAMIATRICOS COM

Reconversie funcțională din zonă unități industriale în zonă mixtă – pentru construire locuințe colective și individuale, clinică medicală, locuri de joacă, spații comerciale și de alimentație publică, sistematizarea pe verticală a terenului

GAMIATRICOS COM SRL în calitate de titular, anunţă publicul interesat asupra disponibilizării proiectului de plan și finalizarea raportului de mediu pentru Planul Urbanistic Zonal „Reconversie funcțională din zonă unități industriale în zonă mixtă – pentru construire locuințe colective și individuale, clinică medicală, locuri de joacă, spații comerciale și de alimentație publică, sistematizarea pe verticală a terenului‟, propus a se implementa în municipiul Târgu Jiu, str. Islaz, nr. 11, jud. Gorj.

Proiectul de plan sus menționat și Raportul de mediu elaborat este disponibil la sediul Gamiatricos Com SRL, str. Islaz, nr. 11, zilnic între orele 9.00. – 14.00, sau poate fi descărcat mai jos:

Observațiile şi sugestiile publicului interesat se primesc în scris la sediul A.P.M. Gorj, sau e-mail office@apmgj.anpm.ro, cât şi la sediul titularului sau prin e-mail office@gamiatricos.ro, până la data de 12 februarie 2024.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Start typing and press Enter to search